Rijles Leiden

Verkeersschool PRO

Wil je snel en eenvoudig je rijbewijs behalen? Volg dan jouw rijlessen bij dé Rijschool van Leiden en omgeving!

Bij Verkeersschool PRO krijg je volgens de nieuwste methodes les, zo krijg je goede begeleiding en een vaste instructeur die er alles aan doet om samen met jou zo snel mogelijk op weg te gaan naar jouw rijbewijs!

Door onze ervaring en op de leerling afgestemde methodes kunnen wij je binnen de kortste keren op weg helpen naar je rijbewijs. Wij zorgen ervoor dat de lessen op jou afgestemd zijn en er dus geen onnodige extra rijlessen afgenomen hoeven te worden.

Wist je trouwens dat steeds meer jongeren op hun 17e slagen voor auto-rijbewijs? Op die leeftijd lijkt het allemaal sneller en beter te gaan.  Elke maand slagen ruim 4.000 17-jarigen voor hun rijexamen.

Ben je overtuigd? Maak dan gebruik van onze  gratis proefrijles!

Gratis proefrijles aanvragen!

Ben je er klaar voor?

Bekijk onze voordelen

 • Gratis proefles: de eerste rijles is gratis en vrijblijvend!

 • Kies een rijlespakket die bij je past

 • Liever losse rijlessen? Ook dat is uiteraard mogelijk!

 • Altijd een vaste instructeur

 • Hoog slagingspercentage

Start met onze 100% gratis proefles!  Gratis proefrijles bij Rijschool Leiden!

  Gratis proefrijles van 1 uur

  Je proefrijles is een volwaardige rijles van 60 minuten. Je ervaart zo hoe het is om rijles te nemen bij Verkeerschool PRO.

  We halen je thuis op

  Wij geven in meer dan 20 plaatsen rijles. Zo zijn wij altijd in de buurt. Wij halen je dan ook thuis op met de lesauto, wel zo makkelijk! 🙂

  Geen les te veel

  Tijdens de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Nadat de proefrijles afgelopen is zal de instructeur samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn, ook zal de instructeur precies laten weten hoeveel lessen jij nodig hebt. Heb je al eerder rijles gehad? Dan gaan we uiteraard verder waar je gebleven bent.

  Je verplicht je niet om door te gaan

  Na de proefrijles bepaal je zelf of je bij ons rijles gaat nemen. Je bent nergens toe verplicht na de proefrijles. Uiteraard hopen we dat de proefrijles naar wens is verlopen en wij je snel op weg mogen helpen naar je rijbewijs!

  Hoe snel is een spoedcursus rijbewijs?

  Wil je met een spoedcursus snel je rijbewijs halen? Dat kan! 

  Iedere leerling is anders en daarom start onze spoed rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur ingeschat hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben

  Als je vervolgens aan de slag gaat, rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer dan 4 uur rijlessen raden wij altijd af, na 4 uur rijlessen is het namelijk al snel gedaan met de motivatie en concentratie.

  Spoedcursus rijbewijs – Rijschool Leiden

  Wil je graag weten wat een spoedcursus gaat kosten? Wij geven je na het volgen van een gratis proefrijles een exacte berekening van de te verwachte kosten. Dit is uiteraard een indicatie op basis van de te verwachte aantal rijlessen, maar onze ervaring leert dat wij er niet vaak naast zitten.

  Snel je rijbewijs behalen, met minder lessen

  Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig zult hebben. Bij Verkeersschool PRO kan je meerdere keren per week rijlessen. Doordat je meerdere keren per week lest behaal je sneller je rijbewijs. Je rijbewijs behalen kan op deze wijze zelfs al binnen een maand.

  Betaalgemak
  Bij verkeersschool PRO proberen wij het je zo makkelijk mogelijk te maken. Bij ons heb je de keuze uit; betalen per les, gespreid per maand of in één keer.